Abonnement

Jaarabonnement

Join the pack

Je kan er zelf eentje nemen, maar je kan er natuurlijk ook eentje kado doen.

Ken je nog dat gevoel op woensdagmiddag? Dat je lekker vroeg uit school kwam maar dat druilerige regen je plannen dwarsboomde om een hut te bouwen? En toen lag daar een verse Donald Duck en maakte je hart een sprongetje. Pakje sap, koekje en een verse Donald Duck, veel beter werd het niet.

Als jij nu wilt dat je hart vier keer per jaar een sprongetje maakt, word abonnee en trakteer jezelf op vier verrukkelijke zaterdagen. Je pakje sap is vermoedelijk een kop koffie geworden, maar het gevoel blijft hetzelfde: je stapt een nieuwe wereld in, een wereld met verhalen en mooie avonturen. Wat als we verdwalen?

Natuurlijk blijft het niet bij 4 magazines. Als abonnee krijg je ook in je mailbox geregeld exclusieve verhalen en mooie avonturen. En je krijgt nu tijdelijk een mooie singlet bij cadeau*.

Join the pack voor slechts € 60,00 per jaar (inclusief verzendkosten!)

Wil je een editie los bestellen? Dat kan via onze webshop.

* We sturen je de singlet zo snel als mogelijk op. De maten M en L zijn tijdelijk niet op voorraad en vanaf september weer leverbaar.

*** Let op!  *** Het is een unisex singlet, dat betekent dat het voor de (meeste) heren op maat valt en de (meeste) dames een maatje kleiner moeten bestellen. Dus: ben jij een vrouw en heb jij normaal een M, dan bestel je nu een S.

Nieuwsbrief